U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Snijgroen van over de hele wereld.

Naast het grote bloemen en planten assortiment biedt Greenzone GmbH ook een grote voorraad snijgroen aan.

Het aanbod Snijgroen wordt geïmporteerd uit de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat er ontzettend veel verschillende soorten, maten en kleuren beschikbaar zijn. Zo is er altijd een groensoort die past bij uw arrangement of boeket.

De verschillende soorten snijgroen worden vaak gebruikt als basis van een boeket of arrangement. Zo hebben wij verschillende soorten die ervoor zorgen dat volume in een boeket gecreëerd wordt. Of blad wat een mooie basis van een arrangement kan zijn.

Naast de standaard producten bieden we tevens seizoens snijgroen. U kunt hierbij denken aan Coniferen tijdens de kerst, takken tijdens de pasen en meer.

Snijgroen van over de hele wereld.

Omdat we nauw samenwerken met verschillende kwekers over de gehele wereld kunnen we een eerlijke snijgroen prijs aanbieden. Ook zorgen we door de samenwerkingen ervoor dat de kwaliteit van het snijgroen zo goed mogelijk is.

Bent u benieuwd naar de verhalen achter het snijgroen? Neem een kijkje op onze social media kanalen. Hier vertellen wij de achtergrondverhalen van het snijgroen. Ook willen wij inspireren door verschillende mogelijkheden met het groen te laten zien. Heeft u zelf mooie stukken, arrangementen of boeketten gemaakt? Schroom dan niet om deze met ons te delen.  

Gemakkelijk uw Snijgroen online kopen.

In onze Mix bloemen en Decogroen voorraad vindt u onze dagverse handel die is ingekocht op de klokken van Rhein Maas en FloraHolland. Daarnaast kunt u hier ook kopen uit ons snijgroen wat is geïmporteerd uit de hele wereld. Het laatste gedeelte van dit assortiment bestellen we bij kwekers uit de omgeving. U kunt elke werkdag bestellen tot 16:00 uur uit deze voorraad en dan zorgen wij ervoor dat het op de volgende dag wordt bezorgd bij u in de winkel! In Duitsland bezorgen we alle producten uit deze voorraad, ook op maandag.

Onze collega’s helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste snijgroen voor uw toepassing. Heeft u vragen over de verschillende soorten groen, of bent u opzoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

Word klant

Vul het correct aantal cijfers in