U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Plantengroothandel Greenzone GmbH biedt een groot assortiment trendy planten

Plantengrootmarkt  Greenzone GmbH heeft zowel een groot assortiment bloemen als planten. Van trendy kamerplanten tot tuinplanten grootmarkt, Greenzone zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel al uw planten in een keer kunt kopen.

Greenzone is vooral een planten groothandel voor doorverkoop. Dit wil zeggen dat u meerdere planten kunt kopen om ze vervolgens in uw eigen winkel door te verkopen. We zorgen er altijd voor da tons aanbod planten afgestemd is op trends binnen de plantenmarkt.

Bent u opzoek naar een specifieke plant? Vraag het dan ook gerust aan ons.

Naast de kamerplanten bieden we ook seizoensplanten, tuinplanten en perkgoed aan. In verschillende kleuren en maten.

Plant van de maand

Bij Greenzone GmbH vinden we het belangrijk dat we meelopen met de laatste trends. En dat wij als plantengroothandel u ook inspireren met deze trends. Iedere maand delen wij de plant van de maand met u.

De plant van de maand wordt iedere maand door bloemenbureau Holland geselecteerd. De gehele maand staat er een plant, die past bij die maand of het seizoen, in de spotlights. Door middel van een interessante blog, verschillende foto’s en aandacht op social media zorgen wij ervoor dat de plant van de maand bekend raakt bij het publiek. Via de blog geven we u alle informatie over de plant. Met fotografie willen we u inspireren om zelf aan de slag te gaan met de plant.

Wanneer u geïnspireerd bent koopt u gemakkelijk in onze speciale webshopvoorraad de plant van de maand. Wij selecteren alle soorten van de plant van de maand in een lijst. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw aankopen doen.

Topplanten groothandel met planten direct van de kweker.

De voorraad planten is samengesteld uit koppelingen direct van de kweker. Een samenwerkingspartner in Honselersdijk zorgt ervoor dat uw bestellingen worden verzameld en opgestuurd. Dat betekent dat de producten die u ziet nog ingekocht moeten worden en niet op voorraad staan, daardoor is de levertijd iets langer dan in de andere voorraden. Een groot voordeel van onze intensieve samenwerking met kwekers is dat wij onze klanten een ruim assortiment kunnen aanbieden. Zoekt u producten die niet in onze webshop staan? Dan gaan wij graag voor u aan de slag om deze producten toch te kunnen leveren.

 

plantengroothandel

Word klant

Vul het correct aantal cijfers in