U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.
Over Greenzone

Over Greenzone        

        

U vindt bij Greenzone een overzichtelijke webshop met een ontzettend groot assortiment van snijbloemen, snijgroen, planten en accessoires. Op de vernieuwde webshop van Greenzone GmbH vindt u  alles op één gemakkelijke pagina.

Het inkopen van uw sierteeltproducten moet geen last zijn. Via de vernieuwde webshop van Greenzone maakt u het zichzelf gemakkelijk. U kunt uw inkopen van snijbloemen, snijgroen, planten en nog veel meer artikelen combineren tot één zending, die snel bij u afgeleverd wordt.

Door de goede contacten met lokale kwekers en de samenwerking met onze partnerbedrijven zorgen we voor goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs.  Ons team werkt nauw samen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo stelt u uw vragen gemakkelijk via de telefoon, Whatsapp, email of Social Media. Al onze verkopers staan graag voor u klaar om u te helpen, ze kennen de producten die ze verkopen en kunnen u hier dan ook alles over vertellen. Bekijk hier alle contact mogelijkheden. 

Greenzone GmbH blijft zich continue verbeteren, niet alleen in de service maar ook in de logistieke systemen en processen. Op deze manier blijven we ervoor zorgen dat we u beter en sneller kunnen helpen en van de juiste producten kunnen voorzien.

Heeft u  feedback? Dan horen wij dit ook  graag.

Wij vinden het belangrijk bij Greenzone GmbH dat u op de hoogte blijft van de laatste trends, nieuwste producten en mogelijkheden met onze producten. Daarom inspireren wij u graag op onze Social Media kanalen en via onze blogberichten

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Dan kunt u gemakkelijk een kijkje nemen in onze vernieuwde webshop. In het geval u ook wilt gaan bestellen kunt u gemakkelijk een gratis account aanvragen.

Klant worden bij Greenzone

Klant worden bij Greenzone is heel makkelijk. Klik hier om te lezen wat de voordelen van klant worden zijn, en hoe u klant wordt.

Producten

Wij bieden een groot assortiment snijbloemen, snijgroen, planten, seizoensproducten en accessoires aan. Mist u in dit assortiment nog producten? Dan doet ons team zijn uiterste best om dit product alsnog voor u te regelen.

Kom werken bij Greenzone

Wilt u ook graag in dit gezellige team werken? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Hier vermelden wij al onze vacatures en/of stageplekken.