U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.
Hoe werkt het

Hoe werkt het        

        

Welkom bij GreenZone, uw online totaal leverancier van bloemen, planten en snijgroen.

Om u een duidelijk beeld te geven van onze mogelijkheden en voorwaarden hebben we kort samengevat wat GreenZone voor u kan betekenen.
Vergeet de traditionele inkoopmogelijkheden die een groothandel of lijnrijder u bied. Welkom in het digitale tijdperk van de bloemeninkoop!

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken ziet kunt u in onze moderne webshop bestellen vanaf €1,-! Wij zorgen ervoor dat uw bestelling door onze getrainde inpakkers wordt ingepakt én uw bestelling wordt de volgende werk gegarandeerd geleverd.

Door onze goede inkoopkanalen en slimme logistiek kunnen wij u een scherp tarief en ontzettend verse bloemen in uw eigen winkel leveren.
Wij kopen onze bloemen in op klokken in Nederland en Duitsland en direct bij kwekers.
Onze planten komen enkel direct van kwekers en het snijgroen importeren we zelf over de hele wereld.

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met veel aandacht wordt ingepakt en per expres naar uw winkel wordt gestuurd. Door een goede samenwerking met GO! Express worden alle bestellingen in Duitsland voor 12.00 uitgeleverd en in Oostenrijk voor 16.00.

Wij hebben voor u de meest gestelde vragen en antwoorden hieronder toegevoegd. Als u verder nog vragen heeft kunt u graag bellen naar 0049-2833 17 33 0 33, een Whatsapp sturen aan onze klantenservice op 0031-615 25 72 92 of een email sturen naar info@greenzone.nl

Wij leggen hieronder uit hoe het precies werkt.

Veel gestelde vragen

Om u een duidelijk beeld te geven van onze mogelijkheden en voorwaarden hebben we een overzicht van de meest gestelde vragen. Wordt u vraag hieronder niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Voorraden

We hebben zowel een groot assortiment Bloemen als planten.

Beide gemakkelijk en snel te bestellen via onze voorraad, Lees alles over onze verschillende voorraden.

Neem contact met ons op

Zijn uw vragen nog niet helemaal beantwoord?
Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen kan op verschillende manieren. Bekijk hier welke manier het beste bij u past.