U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.
Blogberichten

Blogberichten

Wij willen u graag inspireren met onze producten, op de hoogte houden van het laatste nieuws en u meenemen in de wereld van de sierteelt.


Omdat u misschien niet alles interessant vind om te lezen hebben we de blogberichten gefilterd in een aantal verschillende onderwerpen. Zo kunt u zich gemakkelijk navigeren tussen de verschillende onderwerpen. Laat ons u inspireren!

Vleesetende planten, Woonplanten van de maand augustus

Grillig om te zien, aparte vormen én een goed verhaal: vleesetende planten lokken met hun kleurrijke en grillige uiterlijk spinnetjes en insecten. Lees alles over de bijzondere planten op onze website

Vakantie, daar verheug ik mij op!

Vakantietijd is Greenzone tijd. Wij helpen u graag de hele zomer uit de brand. 

Monatera: Woonplant van de maand juli

Een enorme hit op instagram, met luchtzuiverende eigenschappen. De Monstera heeft voor een plant veel te bieden. Lees er alles over op onze website.

Zonnebloem: Woonplant van de maand juni

Zonnebloem wordt niet zo hoog als de tuinvariant, maar biedt wel die unieke, vrolijke felgele bloemen en het donkere hart van een echte zonnebloem met daaronder mooi donkergroen blad.

Badkamerplanten: Woonplanten van de maand mei

Badkamerplanten houden allemaal van schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid, precies de omstandigheden in een badkamer.

Aangepaste openingstijden richting Pasen.

Richting de Pasen hebben wij aangepaste openingstijden en meeropslag. Lees hier meer

Ranonkels, daar verheug ik mij op!

Wit, geel, oranje, roze, rood of paars. De Ranonkel is het resultaat van kruisingen en selecties van de Ranunculus asiaticus. Ook qua vorm kun je alle kanten op. Met de vrolijke Ranonkel vier je de lente!

Begonia: Woonplant van de maand april

De bloeiende begonia heeft volle mollige, bloemen in vrolijke kleuren als rood, roze, oranje, wit en geel. Lees hier alles over de vrolijke plant.

Potlelie: Woonplant van de maand maart

De potlelie is een echte blikvanger in huis dankzij de bloemen met prachtige kleuren die soms ook heerlijk geuren.

Tulpen, daar verheug ik me op!

Fris groen blad, unieke vormen en schitterende kleuren: de tulp is de ideale kickstarter van het jaar om al een beetje voorjaar in huis te halen.

Op bezoek bij de kweker van Tulpen!

Unieke vormen en schitterende kleuren, de Tulp is de ideale bloem om het jaar mee te starten. De vrolijke bloem zorgt al vroeg in het jaar voor een beetje voorjaar in huis. Iets waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Varens: Woonplanten van de maand februari

Van bossig tot gestileerd en van donkergroen tot zilverachtig grijsgroen, varens kennen vele vormen  waarvan het blad onderling ook nog eens verschilt.

Tulp staat in januari op de Bloemenagenda

Fris groen blad, unieke vormen en schitterende kleuren: tulp is de ideale kickstarter van het jaar om al een beetje voorjaar in huis te halen.

Kentia: Woonplant van de maand januari

De Kentiapalm is een fraaie verschijning in huis: het licht valt erg mooi door de sierlijke bladeren. Genoeg redenen om deze maand te vieren met de Kentiapalm.

Anthurium: Woonplant van de maand December

Anthurium een van de meest geliefde kamerplanten. Mooi om te zien, makkelijk om te onderhouden en een hele persoonlijkheid in huis. Laat je inspireren.

Rhipsalis: Woonplant van de maand november

Hip, hot and happening. De Rhipsalis is de plant van de maand november. Lees alles over de cactussoort op onze website. Of koop gemakkelijk en snel de plant in onze webshop.

Op maat voor jou

De onderstaande producten zijn vanaf vandaag per 1 bos verkrijgbaar. De producten waren altijd per 5 bos in de webshop aanwezig, maar voor nog meer maatwerk hebben wij dit aangepast.

Groene dierenvrienden: Woonplanten van oktober

Speciaal voor baasjes van huisdieren die wel eens een groen blaadje lusten hebben we vijf Groene dierenvrienden geselecteerd voor oktober. Lees meer!

Vlinderorchidee: Woonplant van de maand september

Vlinderorchidee is een sierlijke orchidee wiens bloemen een beetje aan een vlinder doen denken. Lees alles over de Vlinderorchidee op de website.

Scindapsus: Woonplant van de maand augustus

Hangen, klimmen – met Scindapsus kun je alle kanten op. Deze woonplant valt op door zijn hartvormige satijnachtige bladeren met zilveren, lichtgroene, gele of witachtige vlekken of een gevlamd patroon.

Vetplanten: Woonplanten van de maand juli

Zeer decoratief, opvallend en buitengewoon makkelijk in de verzorging, er is veel te zeggen voor vetplanten als Echeveria, Crassula, Kalanchoe, Aeonium, Aloe, Haworthia en Rhipsalis.

Chrysant: Woonplant van de maand juni

Chrysant is alom bekend als snijbloem, maar is ook een geweldige woonplant: bossige opbouw, mooi groen blad en schitterende bloemen in allerlei kleuren en vormen. Het is bovendien een makkelijke plant die ook bij wat hogere temperaturen stralend overeind blijft.

Zenplanten: Woonplanten van de maand mei

Zenplanten zijn makkelijk in het onderhoud, mooi om te zien en gezegend met een serene uitstraling die echt iets met hun omgeving doet. 

De gerbera staat in april op de Bloemenagenda

In april staan we stil bij de komst van nieuw leven. De gerbera is de ideale kandidaat om deze maand extra te vieren. Lees meer op onze website.

Premium Greens Australia

Onze collega Theo ging langs bij een van onze kwekers: Premium Greens Australia. Lees hier alles over zijn bezoek aan Premium Greens Australia.

Hortensia: Woonplant van de maand april

Licht zoetgeurende hortensia associeert vrijwel iedereen met de lange, lichte dagen van het voorjaar. Het is een zeer populaire woonplant. Lees hier meer.

Voorjaarsbrengers Woonplanten van de maand maart

Niets brengt zo snel lentesfeer in de winkel en in huis als voorjaarsbrengers. Lees alles over de verschillende planten op onze website.

Voorjaarsbloemen staan in maart op de Bloemenagenda

De lente staat voor de deur, ideaal om dit te vieren met drie voorjaarsbloemen. Laat uw klanten ook kennis maken met voorjaarsbloemen.

Wild of juist klassiek, met de Freesia kunt u alle kanten op!

Geef de bloem een extra boost door hem te combineren met het juiste groen. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over.

Bij januari hoort de tulp

Maak een feestje in de vaas door de tulp te combineren met bijpassend decoratiegroen. Wij inspireren u graag!

De freesia staat in februari op de Bloemenagenda

Februari barst van de elegantie. De vrolijke blaadjes van de freesia zien er altijd perfect gestyled uit.Laat u uw klanten de komende weken ook alle mogelijkheden van de bijzondere freesia zien?

Borst Bloembollen

Een nieuw jaar, een nieuw begin. De tulp leent zich er uitstekend voor om het nieuwe jaar goed in te luiden met haar knalkleuren en veelzijdige verschijning. Laat u uw klanten ook kennis maken met de Hollandse trots?

Winterbloeiers, Woonplanten van de maand februari

Winterbloeiers zijn ideale planten om het voorjaar alvast in huis te halen, als buiten alles nog grauw en kaal is.

Nieuwe webshop

Wij presenteren u onze nieuwe webshop!  Hier vind u een korte uitleg over de mogelijkheden. 

Open vacature

Helaas hebben wij op dit moment geen vacatures beschikbaar. Dat wil niet zeggen dat we geen plek hebben voor goede mensen. Dat hebben we namelijk altijd.

De Dracaena

Dracaena is een hoge, volle kamerplant- of boom met een of meerdere stammen. Hieruit groeien schitterende bladeren. Lees hier alles over de Dracaena.