U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

 De Bloemengrootmarkt voor al uw bestellingen

Greenzone GmbH is uw Bloemengrootmarkt in Duitsland. Als totaalleverancier van verschillende bloemen, snijgroen, planten en seizoensproducten, kan Greenzone GmbH al uw benodigdheden leveren. Door Klant te worden shopt u gemakkelijk in onze webshop. Wilt u meer informatie over de verschillende producten? Laat u zich dan inspireren via onze Blog berichten.

 

Bloemengroothandel Köln, Düsseldorf en meer

Bloemengrootmarkt Greenzone GmbH is gevestigd in Duitsland. Dit maakt het gemakkelijk voor ons om door heel duitsland te leveren. Zo levert GreenZone GmbH aan Bloemengrootmarkt Köln, Düsseldorf en nog veel meer plaatsen. Waar uw winkel ook gelegen is, Greenzone GmbH kan uw bestelling bezorgen. Wilt u de bestellingen liever ophalen? Dat is ook geen probleem. Wij komen u tegemoet met verschillende mogelijkheden tot levering.

Door een nauwe samenwerking met lokale partijen kunnen wij altijd verse producten leveren. De webshop wordt regelmatig bijgewerkt zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe producten binnen ons aanbod.

Door de lokale samenwerkingen levert Greenzone GmbH ook een groot assortiment seizoensproducten.

Naast de grootte van het assortiment en het vers aanbod van Greenzone profiteert u van scherpe prijzen, ook tijdens schaarste op de markt.

Wilt u meer weten over de leveringen in Duitsland? Neem dan Contact met ons op. Onze collega’s vertellen u graag over onze aantrekkelijke leveringsvoorwaarden.

 

Bloemengroothandel Holland en Oostenrijk

Naast Duitsland levert Greenzone GmbH ook in Holland en Oostenrijk. Bloemengrootmarkt Greenzone GmbH levert op plaatsen waar andere bloemengroothandels niet kunnen leveren. Zit uw winkel op een plek waar onze concurrenten niet leveren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Daarnaast heeft u een gegarandeerde levering voor 12 uur de volgende dag wanneer u bij Bloemengrootmarkt Greenzone GmbH bestelt.

Andere voordelen zijn de dagelijks verse producten en de afwezigheid van minimale bestelwaardes voor een gratis levering. Bent u  al overtuigd? Word dan klant bij Greenzone GmbH

 

Bloemengroothandel

 

Klant worden

Vul het correct aantal cijfers in