U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Greenzone GmbH staat voor u klaar!

U vindt bij Bloemengroothandel GreenZone een overzichtelijke webshop met een ontzettend groot assortiment van snijbloemen, snijgroen, planten en accessoires. Op de vernieuwde webshop van Greenzone GmbH vindt u  alles op één gemakkelijke pagina.

Bloemengroothandel online, gemakkelijk en snel uw inkopen doen. 

Het inkopen van uw sierteeltproducten moet geen last zijn. Via de vernieuwde webshop van Greenzone maakt u het zichzelf gemakkelijk. U kunt uw inkopen van snijbloemen, snijgroen, planten en nog veel meer artikelen combineren tot één zending, die snel bij u afgeleverd wordt. Wij leveren aan zakelijke klanten in heel Duitsland en Oostenrijk. Ook op plaatsen waar andere bloemen groothandels niet leveren bedienen wij u graag.

De bloemengroothandel online shop van GreenZone toont u onze actuele voorraad die elke 15 minuten vernieuwd wordt, hierdoor kunt u zien welke producten wij u op korte termijn kunnen leveren.

Door de goede contacten met lokale kwekers en de samenwerking met onze partnerbedrijven zorgen we voor goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs.  Ons team werkt nauw samen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo stelt u uw vragen gemakkelijk via de telefoon, Whatsapp, email of Social Media. Al onze verkopers staan graag voor u klaar om u te helpen, ze kennen de producten die ze verkopen en kunnen u hier dan ook alles over vertellen. Bekijk hier alle contact mogelijkheden.

Niet alleen groothandel van bloemen, ook vele andere producten

Wij bieden een groot assortiment snijbloemen, snijgroen, planten, seizoensproducten en accessoires aan.  Mist u in dit assortiment nog producten? Dan doet ons team zijn uiterste best om dit product alsnog voor u te regelen.

Ook zonder account kunt u gemakkelijk door ons grote assortiment scrollen. Wilt u gaan bestellen? Log dan in of vraag een gratis account aan.

Bekijk de gehele uitleg over het kopen bij Greenzone hier.

Voordelen van Greenzone

Ben u nog niet overtuigd van het kopen bij Bloemengroothandel Greenzone GbmH? Dan geven we u graag nog een keer alle voordelen van het kopen bij Greenzone.

  • Eenvoudig online bestellen

  • Levering de volgende werkdag

  • Dagelijks verse bloemen, planten en snijgroen

  • Geen minimaal besteed bedrag

  • Eenvoudig herhaalbestellingen plaatsen

 

Blijven verbeteren van de bloemengroothandel online shop

Greenzone GmbH blijft zich continue verbeteren, niet alleen in de service maar ook in de logistieke systemen en processen. Op deze manier blijven we ervoor zorgen dat we u beter en sneller kunnen helpen en van de juiste producten kunnen voorzien.

Heeft u  feedback? Dan horen wij dit ook  graag.

Wij vinden het belangrijk bij Greenzone GmbH dat u op de hoogte blijft van de laatste trends, nieuwste producten en mogelijkheden met onze producten. Daarom inspireren wij u graag op onze Social Media kanalen en via onze blogberichten.

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Dan kunt u gemakkelijk een kijkje nemen in onze vernieuwde webshop. In het geval u ook wilt gaan bestellen kunt u gemakkelijk een gratis account aanvragen.

 

Word klant

Vul het correct aantal cijfers in