U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Bloemisterijbenodigdheden kopen bij Greenzone GmbH

Gemakkelijk en snel koopt u alle bloemistenbenodigdheden bij Greenzone GmbH. Van bloemen tot decoratiemateriaal alles wat u zoekt vindt u gemakkelijk en snel bij Greenzone in het assortiment.

Als Bloemisterij groothandel  wil Greenzone de bloemist zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom is Greenzone altijd op zoek naar nieuwe producten zodat met het aanbod ingespeeld kan worden op de trends binnen de markt.  

Door de samenwerkingen met lokale kwekers en leveranciers zorgt Greenzone GmbH voor een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Door middel van blogberichten en onze social media kanalen houden we u graag op de hoogte van deze nieuwste trends. Wilt u geïnspireerd raken? Neem dan gerust een kijkje. Wanneer u vragen heeft over de trends, bijpassende producten of over leveringen horen wij graag van u.

Bloemistenbenodigdheden onder één dak, via verschillende voorraden

Greenzone GmbH biedt naast een groot assortiment bloemen ook planten en andere bloemistenbenodigdheden aan. Dit doen ze via verschillende voorraden in de webshop.

Zo vindt u bij uw bloemistenbenodigdheden groothandel dagverse handel die is ingekocht op de klokken van Rhein Maas en FloraHolland. Daarnaast kunt uit de voorraad Bloemen en Decogroen ook kopen uit ons snijgroen aanbod wat is geïmporteerd uit de hele wereld.

Kiest u liever voor bloemen? geen probleem! Bij de voorraad Bloemen Holland vindt u het assortiment wat door verschillende koppelingen tot stand is gekomen. Een logistieke partner in Honselersdijk verzameld en verpakt uw bestelling. Ideaal voor al uw bloemistenbenodigdheden. 

Via de plantenvoorraden  koopt u al uw planten. Deze voorraad is samengesteld uit koppelingen direct van de kweker. De planten komen via de kweker naar Duitsland. Dit zorgt ervoor dat het iets langer duurt om de planten hier te krijgen. Neem een kijkje op onze website om te zien hoe de levertijden zijn.

Naast de planten en bloemen bieden we ook andere bloemistenbenodigdheden aan.

Heeft u wensen die niet in ons standaard assortiment zitten? Geen probleem. Wij doen graag ons best om u in uw wensen te voorzien.  

 

Bloemisterijbenodigdheden

Word klant

Vul het correct aantal cijfers in